اخبار, پاوربانک, لوازم جانبی

مدت زمان شارژ پاور بانک

مدت زمان شارژ پاور بانک

پاور بانک در حقیقت یک دستگاه قابل حمل است که دارای باتری مخصوص در قاب ویژه ای می باشد که به منظور کنترل جریان الکتریسیته به کار می رود و این امکان را برای کاربران فراهم می کند تا انرژی الکتریکی را ذخیره نمایند و در مواقع نیاز از این انرژی ذخیره شده برای شارژ دستگاه های الکترونیکی استفاده نمایند. به عبارتی پاوربانک در حقیقت بانک نگهداری انرژی الکتریکی است که در صورت نیاز انرژی الکتریکی را به دستگاه های الکترونیکی تزریق می کند ، بنابراین استفاده از پاوربانک مانند این است که انرژی الکتریکی را در بانک سپرده گذاری کنید. در این مطلب نیکتال می خواهیم در مورد مدت زمان شارژ پاور بانک بحث کنیم. با ما همراه باشید.

شارژ پاوربانک برای اولین بار

در بیشتر موارد از سوکت دیواری استفاده کنید. به طور کلی، سوکت های دیواری سریع تر از کامپیوتر یا لپ تاپ پاوربانک را شارژ می کنند. به شارژ کردن پاوربانک خود از طریق پریز دیواری اطمینان کنید، مگر اینکه فقط یک لپ تاپ یا رایانه در دسترس داشته باشید. فقط از کابل شارژ پاور بانک برای شارژ آن استفاده کنید. پاوربانک باید با کابل شارژ با درگاه USB و آداپتور دیواری همراه باشد. از استفاده از کابل شارژ متفاوت که برای پاور بانک طراحی نشده است، خودداری کنید. در مورد محاسبه مدت زمان شارژ کردن پاوربانک ، صحبت خواهیم کرد، اما در حال حاضر فقط آن را وصل کنید.

اکثر پریز های برق از کابل های شارژ USB برای شارژ مجدد استفاده می کنند، دقیقا مانند تلفن شما و سایر دستگاه ها. از شارژ بیش از حد پاوربانک خودداری کنید. اطمینان حاصل کنید که پاوربانک خود را برای مدت طولانی وصل نکنید. مدت زمان شارژ پاور بانک در پایان فول شارژ اگر زیاد باشد می تواند باعث شود عمر باتری آن کاهش یابد. فقط تا زمانی که لازم باشد پاوربانک خود را شارژ کنید تا چراغ های LED جلوی چشمک زدن را بکشند.

دستگاه الکترونیکی و پاوربانک خود را همزمان شارژ کنید. در حالی که پاور بانک شما شارژ می شود، هر وسیله الکترونیکی را که معمولا با پاوربانک خود شارژ می کنید، به یک سوکت دیواری وصل کنید. دستگاه های شارژ باتری یک پاور بانک را ساپورت می کنند. اگر همزمان دستگاههای الکترونیکی خود را شارژ کنید، دیگر لازم نیست که سریعا پس از شارژ از پاوربانک استفاده کنید. این باعث افزایش عمر باتری آن می شود.

باتری پاوربانک

باتری پاوربانک میتواند لیتیومی ، لیتیوم یونی و یا باتری پلیمری باشد ، در صورتی که باتری پاوربانک شما از جنس نیکل کادمیوم باشد دارای چگالی انرژی پایینی خواهد بود و درصورتی که پیش از تخلیه کامل به برق وصل شود ظرفیتش به مرور کم خواهد شد ، این باتری ها حتی اگر مورد استفاده قرار نگیرند هر ماه 20 درصد از شارژشان کاهش می یابد.اگر باتری پاوربانک شما لیتیوم یونی است باید بدانید که چگالی انرژی آن 2 برابر باتری های نیکل کادمیوم است و در صورتی که آن را به برق وصل کنید در حالی که  انرژی آن به طور کامل تخلیه نشده باشد ظرفیت برق دهی در آنها کم نخواهد شد.

همچنین لازم به ذکر است که از نظر قیمت این باتری ها 50 درصد از باتری های نیکل کادمیوم  گرانتر بوده و برای متصل کردن به جریان برق نیازی به تخلیه کامل ندارند.بعنوان نوع دیگری از باتری های پاور بانک میتوان به باتری های لیتیوم پلیمری lipol اشاره نمود که در هر شکلی تولید میشوند و چگالی آن ها در سطح پایینتری از دیگر باتری ها می باشد.

مدت زمان شارژ پاوربانک

مدت زمان شارژ پاوربانک

ظرفیت پاوربانک و مدت زمان شارژ

ظرفیت پاوربانک، اولین نکته‌ای است که باید مدنظر قرار داد. معمولاً تولید پاوربانک‌ها در ظرفیت‌های 5000 تا حدوداً 26000 میلی‌آمپر ساعتی انجام می‌شود؛ اما پاوربانک‌هایی هم موجودند که دارای ظرفیت‌هایی تا حدود 48000 میلی‌آمپری هستند. توجه به ظرفیت باتری گوشی و همچنین نیاز شخص، در هنگام انتخاب ظرفیت پاوربانک بیشتر از هر چیزی اهمیت دارد. به طور مثال اگر گوشی شما ظرفیت باتری 3000 میلی‌آمپر ساعتی دارد، انتخاب یک پاوربانک 10000 میلی‌آمپری به معنی این است که می‌تواند 3 بار گوشی را به طور کامل شارژ کند و یک بار هم شارژ تا 33 درصد انجام شود.

در صورت کافی بودن این میزان شارژ برای شما، بهتر است برای خرید یک پاوربانک پرظرفیت‌تر هزینه بیشتری در نظر نگیرید، زیرا یک پاوربانک 10000 هم می‌تواند نیاز شما را برطرف کند. البته باید توجه داشت ظرفیتی که برای هر پاوربانک عنوان می‌شود، یک ظرفیت اسمی بوده و احتمال دارد ظرفیت واقعی ارائه شده توسط پاوربانک، از حدی که تعیین شده کمتر باشد. بسیاری از پاوربانک‌ها راندمان 80 درصد دارند؛ البته بعضی هم ادعا می‌کنند دارای راندمان 90 درصدی هستند. پس هنگام خرید یک پاوربانک بایستی به این موضوع یعنی ظرفیت واقعی ارائه شده توسط پاوربانک هم توجه شود.

اصولاً مدت زمانی که لازم است تا پاوربانک شارژ شود، به شارژر و ظرفیت پاوربانک بستگی دارد!

در صورتی که پاوربانک دارای ظرفیت اسمی 10000 میلی‌آمپر ساعت باشد، مدت زمان لازم جهت کامل شدن شارژ پاوربانک توسط یک شارژر یک آمپری در بهترین شرایط، 10 تا 11 ساعت و به وسیله یک شارژر دو آمپری بین 5 تا 6 ساعت، زمان می‌برد. در مورد روش محاسبه زمان شارژدهی پاوربانک باید بگوییم ظرفیت نامی پاوربانک با واحد میلی‌آمپرساعت ظرفیت نامی پاوربانک با واحد میلی‌آمپرساعت، تقسیم بر 1000 تقسیم بر خروجی جریان شارژر با واحد آمپر می‌شود.

دلیل اینکه احتمال دارد، شارژ شدن با شارژر یک آمپری تا 11 ساعت طول بکشد، این است که در هنگام کامل شدن شارژ پاوربانک، جریانی کمتر از جریان خروجی شارژر (در این مثال کمتر از یک آمپر) از آن می‌گذرد.

نحوه شارژ پاوربانک

به منظور شارژ پاوربانک کافیست آن را به برق وصل نمایید تا انرژی الکتریکی را ذخیره کند ، سپس در هر زمان و مکانی با  اتصال پاوربانک به دیوایس (موبایل یا تبلت) خود از طریق کابل می توانید بدون نیاز به برق دستگاه خود را شارژ نمایید پاوربانک در اندازه های کوچک و مناسب طراحی شده و با هدف حمل و نقل آسان طراحی شده تا کاربران بتوانند در هر زمان و مکانی اعم از مسافرت ، کوهنوردی ، داخل اتومبیل و .. دیوایس خود را شارژ نمایند.

مدت زمان شارژ پاوربانک چقدر است؟

مدت زمان شارژ پاوربانک اصولا بستگی به شارژر و ظرفیت پاوربانک دارد که هدف اصلی نوشتن این مقاله در حقیقت محاسبه مدت زمان شارژ پاوربانک است.در صورتی که پاوربانکی داشته باشیم که دارای ظرفیت اسمی 10000mAh است ، مدت زمان فول شارژ شدن پاوربانک با یک شارژر یک آمپری در بهترین شرایط 10 تا 11 ساعت و با یک شارژر دو آمپری بین 5 تا 6 ساعت به طول می انجامد.

در مورد روش محاسبه زمان شارژ دهی پاوربانک باید بگوییم ظرفیت نامی پاوربانک با واحد میلی آمپر ساعت  ظرفیت نامی پاوربانک با واحد میلی آمپر ساعت ، تقسیم بر 1000 تقسیم بر خروجی جریان شارژر با واحد آمپر.علت اینکه ممکن است با شارژر یک آمپری تا 11 ساعت زمان شارژ شدن به طول بیانجامد این است که در زمان فول شارژ شدن پاوربانک ، جریانی کمتر از جریان خروجی شارژر (در این مثال کمتر از یک آمپر) خواهد کشید.

تعداد دفعاتی که پاوربانک تلفن همراه شما را شارژ می کند:

اگر می خواهید تعداد دفعاتی که پاوربانک تلفن همراه شما را شارژ می کند باید ظرفیت پاور بانک را تقسیم بر ظرفیت باتری تلفن همراه خود کنید.

تعداد دفعات شارژ توسط پاوربانک = ظرفیت باتری تلفن همراه / ظرفیت پاوربانک

به این ترتیب اگر ظرفیت پاوربانک شما 10000 میلی آمپر ساعت و ظرفیت باتری تلفن همراه شما 3000 میلی آمپر ساعت باشد، پاور بانک می تواند حدوداً 2.5 الی 3 بار تلفن همراه شما را شارژ کند.

3.3 = 3000 / 10000 = ظرفیت باتری تلفن همراه / ظرفیت اسمی پاوربانک

2.6 = 3000 / 8000 = ظرفیت باتری تلفن همراه / ظرفیت واقعی پاوربانک

بطور مثال برای محاسبه تعداد دفعات شارژ گوشی موبایل سامسونگ Galaxy A50 با ظرفیت باتری 4000 میلی آمپر ساعت توسط یک پاور بانک 20000mah به صورت زیر عمل می کنیم:

 5 = 4000 / 20000 <- با استفاده از ظرفیت اسمی

 4 = 4000 / 16000 <- با استفاده از ظرفیت واقعی

مدت زمان شارژ پاوربانک

مدت زمان شارژ پاوربانک

نتیجه گیری کلی درباره مدت زمان شارژ پاوربانک:

در این مطلب علاوه بر معرفی پاوربانک ، مسائل دیگری مانند جنس باتری پاوربانک و نحوه شارژ آن و همچنین مدت زمان شارژ پاور بانک پرداخته شد ، همانگونه که می دانید پاوربانک یا شارژر سیاربا به همراه داشتن باتری جداگانه انرژی برق را در خود ذخیره می کند و درصورت نیاز میتوان با استفاده از آن دیوایس مورد نظر را شارژ کرد ، همچنین در این مطلب چگونگی محاسبه مدت زمان شارژ نیز برای شما تشریح شد که با مطالعه آن میتوانید به راحتی مدت زمان شارژ پاوربانک خود را تخمین بزنید.

در این پست سعی کردیم همه چیز را در خصوص مدت زمان شارژ پاور بانک مطرح کنیم. همچنین لازم به ذکر است که اگر میخواهید عمر مفید پاوبانک خود را افزایش دهید، باید نحوه استفاده صحیح از آن را بدانید. یکی از مهم ترین مسائل درست شارژ کردن آن است. در این راستا حتما مطلب پاوربانک چگونه شارژ میشود؟ را نیز از مجله الکترونیکی نیکتال بخوانید.

بازگشت به لیست

نوشته های مشابه

5 1 رای
امتیازدهی به محتوا
اشتراک در
اطلاع از
guest
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها